Vip Walkaround Fish Shark Whaler 280PK YAMAHA DIESEL

  • 1996
  • Diesel
Inruil mogelijk!

Vip Walkaround fish boot met unieke Yamaha diesel gebaseerd op de oersterke Toyota 4.2 liter 6 cilinder, een betere motor kan je niet krijgen in een boot.
Boot staat momenteel netjes op het droge gestald en kan bij serieuze interesse zo te water voor een proefvaart.

De boot heeft zeer stabiele vaareigenschappen en tal van mogelijkheden, zo kan je er de zee mee op om te vissen, ja kan waterskiën / wak boarden en als je wil kan je er ook in slapen. 
Natuurlijk is het een unieke boot en al aardig op leeftijd maar een knappe verschijning is het zeker, wat een aandacht trek je met deze Americaan. Wat een geweld met deze motor en diesel pk,s en dan ook nog veel zuiniger varen dan de dikker meeste V8 benzine motoren., 

De boot licht klaar te water voor een proefvaart en inruil is mogelijk

Boston Whaler
White Shark
Trawler
Baylinder
Diesel

 

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.
Details
BTW of Marge Marge
Brandstof Diesel
Vermogen 206 kW / 280 PK
Gewicht 2300 kg
Interesse?

Wilt u meer informatie ontvangen of een taxatie van uw eigen boot laten maken? Wij helpen u graag!

Prijs: Gereserveerd

Adres

Oude Oppenhuizerweg 50
8606JC Sneek

Mogelijk gemaakt door Mobilox