Terug naar overzicht

Italjet Limited edition Hagel nieuw! Akrapovič uitlaat extra

Marge € 8.500,-

Italjet Limited edition Hagel nieuw! Akrapovič uitlaat extra

€ 8.500,- Marge

Onbekend KM Tellerstand
200 cc Cilinderinhoud
2023 Bouwjaar
Benzine
Brandstof
Toon alle specificaties
Benzine 2023 200 cc
Financiering aanvragen
Deel deze advertentie:

Specificaties

Bouwjaar 2023
BTW of Marge Marge
Kleur Grijs

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 200 cc

Beschrijving


🌟 Uniek Collectersitem Alert! De Laatste Nieuwe Italjet Dragster 2022 met 0 Kilometer op de Teller - Mis Deze Zeldzame Kans Niet! 🌟
Ben je een gepassioneerde verzamelaar van exclusieve items? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben de laatste, splinternieuwe Italjet Dragster 2022 staan, met letterlijk 0 kilometer op de teller. Maar dat is nog niet alles - deze motorfiets is niet alleen een snelheidsmonster, maar ook een waardevol collectorsitem waar elke liefhebber naar hunkert.

Met slechts 499 exemplaren ooit gemaakt, is de Italjet Dragster 2022 een zeldzaam juweeltje dat de harten van verzamelaars over de hele wereld sneller doet kloppen. En jij hebt de unieke kans om het enige overgebleven exemplaar te bemachtigen, rechtstreeks uit de fabriek en volledig nieuw. Dit is een kans die je niet wilt missen!

Deze Italiaanse schoonheid combineert adembenemend design met ongeëvenaarde prestaties. Het gestroomlijnde frame en de krachtige motor beloven een sensatie die elke verzamelaar zal doen watertanden. Maar het is niet alleen de schoonheid van deze machine die indruk maakt; het feit dat deze specifieke Dragster nog nooit gereden is, maakt hem nog specialer.

Als verzamelaar begrijp je de waarde van een item in onberispelijke staat. Met 0 kilometer op de teller is deze Italjet Dragster 2022 als een kostbaar kunstwerk dat je kunt bewonderen en koesteren. Of je ervoor kiest om ermee te rijden of het puur als verzamelobject te houden, deze motorfiets zal een pronkstuk zijn in elke verzameling.
Mis deze zeldzame kans niet om de laatste, gloednieuwe Italjet Dragster 2022 met 0 kilometer op de teller aan je collectie toe te voegen. 

Inruil mogelijk!

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.
Mogelijk gemaakt door Mobilox