Austin A35 / Opknapper / mechanisch goed / Oldtimer

  • 12 / 1958
  • Benzine
  • Handgeschakeld
Hierbij verkopen wij onze Austin A35, Altijd veel plezier mee gehad maar mag dan nu ook weg, en dus opzoek naar een nieuwe eigenaar die er net zoveel plezier mee zal beleven. Mechanisch is de auto compleet kloppend/ opgeknapt. Starten lopen altijd, ook na langer stilgestaan te hebben. Remt goed rijd goed en hij heeft vrijstelling van APK.

De flintstones gaten vallen door de vloer, dus optisch heeft die echt wel veel opknap werk nodig wil je deze austin naar nieuwstaat brengen. Mechanisch hoeft er niks aan te gebeuren alles werkt zoals het moet. Daarom hebben wij er ook altijd veel plezier aan gehad aan hoe de auto gewoon is. Een leuk detail is dat de Austin nog is voorzien van de originele Nederlandse kenteken platen. Desondanks verkopen wij de Austin als opknapper en een prijs van nader overeen te komen.

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleert u altijd zelf de zaken welke voor u belangrijk zijn en uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor uw aanvullende vragen.
Details
Kenteken
NL
ZT2413
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating 04-12-1958
Datum eerste toelating (internationaal) 04-12-1958
Carrosserie Bestel
Kleur Grijs
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 2
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 948 cc
Gewicht 706 kg
Motorrijtuigenbelasting Vrijgesteld
Interesse?

Wilt u meer informatie ontvangen of een taxatie van uw eigen auto laten maken? Wij helpen u graag!

Adres

Oude Oppenhuizerweg 50
8606JC Sneek

Mogelijk gemaakt door Mobilox